Thuiskompas de website voor alle woningzoekenden in Drenthe. Vanaf 28 april is het zover, dan is thuiskompas de plek voor de woningzoekenden in Drenthe om een sociale huurwoning te vinden. In de afgeloen jaren hebben wij daar samen met andere huurorganisaties en alle Drentse corporaties hard aan gewerkt. We zijn er blij mee dat ons dit samen is gelukt. Maar er veranderd wel het een en het ander, let dus goed op. 

 activeer uw nieuwe account.

In de week van 28 april ontvangt u een email van Thuiskompas. Via de link in die email controleert u de gegevens en activeert u het nieuwe account. U behoudt dan uw inschrijftijd.

 

Bent u ingeschreven bij meerdere corporaties? Let dan goed op! Als u bij meerdere corporaties staat ingeschreven , krijgt u voor elke inschrijving een email. Let goed op!  In de email staat de datum van de inschrijving. U moet vanuit de email met de oudste inschrijving , uw account activeren. Die inschrijftijd gaat dan over naar Tuiskompas.

 

Een voorbeeld.

U staat vanaf 1 januari 2017 ingeschreven bij Woonconcept. En vanaf 2 juli 2010 bij Domesta. Dan moet u de acoount vanuit de email met de inschrijfgegevens van Domesta activeren. U staat dan bij Thuiskompas ingeschreven met de inschrijfdatum 2 juli 2010.

Waarom Thuiskompas?

Met uw inschrijving op Thuiskompas kunt u reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Waar u eerst bij de betreffende ingeschreven moest zijn om te reageren op de woningen, kunt u nu met 1 inschrijving reageren op alle woningen.

Dat biedt u overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woniingstichting de Volmacht, Woonborg, Woonservice en Woonconcept en hun huurdersorganisaties zijn aangesloten bij Thuiskompas.