“DE Stichting Huurdersbelangen Domesta Hoogeveen is heel blij met de goede zorgen van onze bewonerscommissie’s. Zij hadden het afgelopen jaar er een extra taak bij. Let op elkaar en dat hebben ze gedaan. De Dekkerspassage heeft haar bewoners getrakteerd op een kerststol en chocolade, ze hebben telefomisch contact gehouden met de “eenzame” bewoners. De Sloodse: heeft haar bewoners met Pasen verwend met¬† belegde broodjes met salade, Met Sinterklaas is een ieder getrakteerd op een chocolade letter, Met Kerst een Kerstbrood met roomboter, oliebollen en door de commissie een zelfgemaakte kerst kaart. bc ‘t Allee heeft kerstpakketjes uit gedeeld en een kaarsje in een glazen bol, onder het motto “Lichtje in de Duisternis” bc de Wiekswal hebben hun bewoners geregeld verwend met een broodje bal of broodje kroket, waarmee ze de taart van de week hebben gewonnen. bc de Buizerd heeft ook het gehele jaar goed omgekeken naar hun bewoners, met kerst is iedere bewoner getrakteerd op een rollade en een eigen kerstversiersel. bc de Arend heeft met kerst een prijs uitgeloot voor het mooiste versierde balkon.¬†

SHDH is erg trots op alle bewonerscommissie’s met al hun goede zorgen. Hopelijk kunnen we dit jaar weer een gezelligheidsmiddag organiseren. Allemaal erg bedankt en blijf op elkaar letten en blijf gezond.