Zo hou je je laminaat schoon!
Een laminaatvloer is natuurlijk enorm gebruiksvriendelijk. Maar hoe hou je hem het beste schoon en mooi?

Het is belangrijk om laminaat altijd met koud water schoon te maken en niet te veel water gebruiken.( dat kruipt door de kieren en maakt de ondervloer nat). Warm water verdampt sneller en hierdoor blijven er meer zeepresten achter die een doffe waas kunnen achter laten op het laminaat.. Grotere vlekken krijg je weg met een beetje schoonmaakaziijn op een microvezeldoekje.
Ziet je vloer er na een bepaalde tijd dof uit? Dan kun je het laminaat een opknapbeurt geven met water en een scheutje amoniak en een schone doek. Daarna meteen weer droog maken met een andere schone doek. Misschien moet je dit een paar keer doen om de glans weer terug te krijgen.

Dit was de 1 ste rubriek Wist u dat? Laat u via het contactformulier weten of u hier blij van wordt?

 

Contactformulier vindt u onder contact.