SHDH heeft haar vrijwilligers voor de 2 de keer in het zonnetje gezet. Het was door Corona  2 jaar geleden, dus werd het weer hoog tijd. De bewonerscommissies waren uitgenodigd op donderdag 21-04-2022 om 16.00 uur in het Jannes van Sleedenhuis aan de Valkenstraat 5 te Hoogeveen.  

Waarom deze uitnodiging ?  De bewonerscommissies zijn het gehele jaar door vrijwilligers en organiseren van alles en nog wat voor hun bewoners. Ook hebben ze altijd een luisterend oor, voor wie dan ook. En weet u vrijwilligers doen alles pro deo, maar wij zeggen altijd. VRIJWILLIGERS ZIJN ONBETAALBAAR.

We hebben een paar spelletjes Bingo gedaan en genoten van  een heerlijke stamppottenbuffet. De kok Arjan heeft hier ook een denderende applaus voor gekregen. Na het eten zijn we allemaal een beetje door elkaar gaan zitten, zodat we  onze eigen ervaringen wat betreft de bewonerscommissie met de andere bewonerscommissies konden delen.

’t Allee 4 personen, Dekkerpassage 6 personen, de Sloodse 2 personen, De Buizerd 9 personen, De wiekswal 4 personen, de Schuttsborg 3 personen

Vorige keer waren de bc van de Arend nog aanwezig met 4 personen en de bc van de Veenesluis ook met 4 personen.

SHDH hoopt dat de volgende keer deze bc ’s weer “in bedrijf”zijn.

 Het bestuur was met 3 personen te weten Janny Koekoek, Evert Everts en Trijntje Timmermans, door omstandigheden konden 2 bestuurleden ( Geert de Weerd en Gerda Benjamins) niet deelnemen.