Op maandag 3 april 2023 hebben we ruim 50 huurders van Domesta Hoogeveen mogen begroeten in het Jannes van der Sleedenhuis in Hoogeveen.
Op deze prachtige locatie hebben we een middag- en een avondbijeenkomst gehouden waarvoor alle huurders van Domesta in de Gemeente Hoogeveen een uitnodiging hebben ontvangen.

SHDH probeert twee maal per jaar bijeenkomsten te organiseren met thema’s die interessant zijn voor onze achterban. Deze keer hebben we gekozen voor de thema’s:
Internetfraude: bijvoorbeeld oplichting via marktplaats of whats-app en Veiligheid en vandalisme aan de deur: wat kun je zelf doen om je te weren tegen bijvoorbeeld inbrekers.

 

We hebben veel informatie ontvangen en de sprekers van AHA Adviesbureau en de RegioBank hebben op een makkelijke manier uitleg gegeven over de gevaren, wat je zelf kunt doen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt, en wat je kunt doen wanneer het toch fout gegaan is.
Zoals beloofd was er voldoende ruimte om vragen te stellen en dit werd dan ook veelvuldig gedaan. Na afloop werd er nog volop nagepraat over alles en werden ervaringen gedeeld, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

We hopen in het najaar van 2023 opnieuw bijeenkomsten te mogen organiseren.
Heeft u hiervoor ideeën of tips, ze zijn meer dan welkom. U kunt deze achterlaten op het formulier op deze website. Was u deze keer verhinderd? Dan hopen we u in het najaar te mogen begroeten!
U bent van harte welkom!