Op 13 november hebben wij afscheid van Geert genomen als bestuurslid van SAM en Domesta, hij heeft zich  ruim 7 jaar ingezet voor de huurders van Domesta.

Geert vertegenwoordigde de huurders bij de Prestatieafspraken van de Corporaties en gemeente in Hoogeveen. Ook vergaderde hij met SHDH, Domesta en SAM met veel plezier maar, moest stoppen omdat zijn vrouw wat meer hulp nodig heeft. Nu wil hij wat vaker met haar genieten van het leven.

 Wel blijft hij penningmeester van SHDH en neemt het stokje over van Mevr. Haak die het penningmeesterschap van SAM neerlegt . SAM is het overkoepelend orgaan van Domesta voor alle huurders van Hoogeveen, Emmen en Coevorden.

Zo nemen wij niet helemaal afscheid van hem, en met deze functies kan hij er ook voor zijn lieve vrouw zijn als zij hem nodig heeft.

Het bestuur van SHDH wensen Geert en Antina nog vele mooie jaren toe.